Μη κατηγοριοποιημένο

Εταιρεια

Η ΑRIES AE δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται σε εισαγωγές και αντιπροσωπείες μηχανημάτων, θέρμανσης – κεντρικού κλιματισμού – θέρμανση δαπέδου δροσισμός – υδραυλικά – ηλιακά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας και παραγωγής νερών χρήσης – φυσικό αέριο και υγραέριο – αντλίες θερμότητας και ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.

Καλύπτοντας το εύρος τον υπηρεσιών που σχετίζονται με την επιστημονική, εμπορική και τεχνική υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα.

Αξιοποιώντας την ορμή και το όραμα μιας σύγχρονης εταιρείας, στηρίζεται στην πολύχρονη και κυρίως ποιοτική εμπειρία των ιδρυτών της, μέσα από την διοικητική και στελεχιακή ενασχόληση τους στις σημαντικότερες εταιρείες του τομέα στην διεθνή αγορά.

Η αποτελεσματική και ανταγωνιστική είσοδο στην δύσκολη αυτή αγορά χωρίς καμία έκπτωση στο επίπεδο και την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών, οδήγησε στην υιοθέτηση ενός ευέλικτου σχήματος πρότυπης εργασιακής σχέσης με τους συνεργάτες μας, η οποία συνδυάζει το αναγκαίο ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, την σταθερή υψηλή απόδοση, με ελάχιστους χρόνους αποπεράτωσης των εντολών (παραγγελιών) που μας δίνουν οι πελάτες μας.

Από τις αρχές της δεκαετίας είχε αρχίσει να διαφαίνεται η ανάγκη ικανοποίησης του πελάτη σε ένα λιγότερο επιφανειακό επίπεδο σε σχέση με τυποποιημένα σενάρια προσέγγισης, απαιτώντας να εξελιχθεί σε μια πιο μακροχρόνια σχέση με βάση την εμπιστοσύνη και την πρόσφορα ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων που αξιοποιούσαν σε μεγαλύτερο βαθμό τις ιδιότητες του εξοπλισμού. Η κυρίαρχη θέση στην αγορά εταιριών που διαθέτουν ή διέθεταν αυτά τα χαρακτηριστικά έθετε αρχές και τη σωστή βάση μιας εταιρείας με υγιείς φιλοδοξίες και πρόβαλε με τον καλύτερο τρόπο τη θέση στην αγορά που επιθυμεί να καλύψει η ARIES AE.

Προσπαθώντας να κρατήσουμε αποστάσεις από το απρόσωπο των εταιρειών κλίμακας, αλλά και την προχειρότητα των προσωπικών επιχειρήσεων, στη σημερινή εποχή όπου οι ανάγκες των πελατών διαφέρουν σημαντικά ανά περίπτωση, στόχος της ARIES AE είναι να παρέχει καινοτόμες και αποτελεσματικές υπηρεσίες, με γνώμονα πάντα την ποιότητα, την συνέπεια, την εύθυνη και την αξιοπιστία. Βασιζόμενοι στην πολυδιάστατη εμπειρία των συνεργατών μας και την εφαρμοσμένη γνώση, παρέχουμε συνδυαστικές δυνατότητες σε εναλλακτικά σενάρια εφαρμογών των προϊόντων μας. Προτείνουμε νέες τεχνολογίες, αυτοματοποιημένα συστήματα, δίνουμε λύσεις σε προβλήματα που αφορούν τον επαγγελματία, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και στην απόλυτη ικανοποίηση του, δίνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη σημασία στη μετά την πώληση υπηρεσία.

Ανθρώπινο δυναμικό

Η θεμελιώδης αρχή του υψηλού επιπέδου παροχών σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησης μας απαιτεί και την ανάλογη υποδομή ανθρώπινου δυναμικού.

Η πολύχρονη ενασχόληση των ιδρυτών της ARIES AE στον χώρο των εμπορικών εισαγωγικών εταιρειών παρέχει την πρόσβαση σε αξιόλογες ομάδες εξειδικευμένων συνεργατών. Η θετική εμπειρία τους από τις συνεργασίες του παρελθόντος και η ικανότητες οργάνωσης από την διοίκηση της ARIES AE έχει δημιουργήσει ένα εργασιακό σχήμα με άμεση προτεραιότητα στις ανάγκες και αρχές της εταιρείας , ενεργοποιώντας τα κίνητρα της ποιοτικής δημιουργίας ανθρώπων με γνώσεις και μεράκι.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η εταιρίες είναι οι άνθρωποι που τις αποτελούν και όχι αόριστες έννοιες , θεωρούμε ότι η ARIES AE δεν έχει εργαζόμενους αλλά συνεργάτες. Η ικανοποίηση των συνεργατών μας (πελατών) μας επικυρώνει τις επιλογές μας και μας επιτρέπει να θεωρούμε ότι διαθέτουμε το πιο αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό στο χώρο των εμπορικών εισαγωγικών επιχειρήσεων.

Η επιθυμία μας να αποτελούμε ένα δυναμικό οργανισμό που διαρκώς εξελίσσεται , εφαρμόζοντας τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας και της επιστήμης, ώστε να διατηρεί υψηλή ικανότητα ανταγωνισμού, μας επιβάλει , τόσο την διάθεση όλου του αναγκαίου σύγχρονου εξοπλισμού, όσο και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση ολόκληρου του συνεργαζόμενου προσωπικού μας.

Η νοοτροπία αυτή περνά σταδιακά και σε όλους τους συνεργάτες μας με την διαρκή ενημέρωση τους στα εργοστάσια του εξωτερικού που αντιπροσωπεύουμε, αναβαθμίζοντας το επίπεδο γνώσεων και συνεπώς το βαθμό εξυπηρέτησης των πελατών τους. Με αυτόν τον τρόπο συντελούμε στην περαιτέρω βελτίωση όχι μόνο των υπάλληλων μας αλλά και των συνεργατών μας και διαμορφώνουμε μια νέα αγορά.

Η ARIES AE σας δίνει πρόσβαση σε ένα κόσμο γνώσης γύρω από όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις που αφορούν στο σύνολο των κτιριακών εγκαταστάσεων, παρέχοντας σας ποιοτικές υπηρεσίες και λύσεις σε όλο το φάσμα Οικιακών, Επαγγελματικών και βιομηχανικών εφαρμογών όπως Μικρές και Μεγάλες Κατοικίες, Κτήρια γραφείων, Χώρους παραγωγής, Εμπορικά Κέντρα, Δημόσια κτήρια, Νοσοκομεία, Μουσεία, Εστιατόρια, Κέντρα διασκέδασης, Συνεδριακά κέντρα, Ξενοδοχεία &Spa, ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.

Η ΑRIES AE γνωρίζει την διεθνή αγορά του τομέα της, αξιοποιώντας την εμπειρία των στελεχών της μέσα από εισαγωγές που πραγματοποιεί όλο ένα και πιο σημαντικές, έχει καταφέρει να αντιπροσωπεύει στην ελληνική αγορά οίκους του εξωτερικού με άριστη ποιότητα προϊόντων και με γνώμονα μόνο την απόλυτη τεχνολογική αναβάθμιση.

Το μεγαλύτερο ωστόσο πλεονέκτημα δεν είναι η πληθώρα προϊόντων και λύσεων που μπορεί να προτείνει η εταιρεία μας για την διεξαγωγή ενός έργου, αλλά η γνώση και η εμπειρία που συντελούν στην δημιουργία ολοκληρωμένων συστημάτων με μέγιστη χρηστικότητα και απόδοση και πάντα με σεβασμό στον πελάτη και το περιβάλλον.

Η ΑRIES AE ιδρύθηκε σε μια κρίσιμη εποχή της διεθνούς αγοράς, όπου το βασικό χαρακτηριστικό των επιχειρήσεων είναι η αναζήτηση του κέρδους μέσα από διαδικασίες άμεσης μείωσης του κόστους (λόγου χαμηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών) και αποπροσανατολισμού του πελάτη. Τα μεγέθη των εταιριών δεν μειώθηκαν, μειώθηκε ωστόσο η διάθεση ποιοτικών προϊόντων με την δικαιολογία της βιομηχανοποίησης τους και κυρίως της προσφοράς τους σε ποιοτικές υπηρεσίες προς των πελάτη, μεσα από την χαμηλή επένδυση σε εκπαίδευση που απαιτεί κόστος. Ταυτόχρονα, η χρήση γνωστών ονομάτων και κλισέ στο χώρο των εισαγωγών και της εμπορίας, σε συνδυασμό με την ταχύτατη ανάπτυξη της τεχνολογίας, δίνουν ευκαιρίες εκμετάλλευσης της αδυναμίας του ανειδίκευτου πελάτη να παρακολουθήσει τις εξελίξεις. Σε αυτή την αγορά της αναζήτησης του μέγιστου αποτελέσματος κέρδους με την ελάχιστη προσπάθεια, η ARIES AE έχει αποφασίσει να προσφέρει το μέγιστο ποιοτικά υλικό με την καλύτερη εξυπηρέτηση (σέρβις) για την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη της.

Βασικά της εργαλεία η γνώση, η εμπειρία, η οργάνωση και κυρίως η διάθεση για δημιουργία άξιων, όπως θα καταλάβετε και πιο κάτω με τα συνεργαζόμενα εργοστάσια που αυτή την στιγμή ήδη αντιπροσωπεύουμε

Ferroli made in Italy
Wolf made in germany
Giacomini made in italy
Kloben solar systems made in italy
Fix panel radiators
Lovato made in Italy
Eurotis made in Italy
Grundfos pump made in denmark